ПИРІЖКИ НА КЕФІРНОМУ ТІСТІ
ДЛЯ ТІСТА
1.
Борошно
– 400 гр.
2.
Сода
– 0,5 ч. л.
3.
Кефір
(3,2%) – 250 мл.
4.
Сметана
(20-25%) – 50 мл.
5.
Сіль
- 1 ч. л.
6.
Цукор
– 1 ст. л.
7.
Жовток
– 1 шт.
8.
Олія
– 40 мл.
НАЧИНКА 1:
Яйці (варені) –
3-4 шт.
Зелена цибуля – 1
пучок
Сіль та перець за
смаком
Вершкове
(розтоплене масло) – 30-40 гр.
НАЧИНКА 2:
Картопля – 2-3
шт.
Цибуля (смажена)
– 1 шт.
Кріп – 1 пучок.
Сіль та перець за
смаком
Лавровий лист – 1
шт. (додати під час варіння картоплі та витягнути перед тим, я м’яти картоплю).
Покроковий рецепт приготування дивіться на моєму YouTгиу каналі за посиланням https://youtu.be/gpoKrWtTB2M
Comments
Post a Comment