КУРЯЧИЙ ШАШЛИЧОК ВДОМА (НА ГРИЛІ АБО У ДУХОВЦІ)

 КУРЯЧИЙ ШАШЛИЧОК ВДОМА 

(НА ГРИЛІ АБО У ДУХОВЦІ)

Для маринаду:

Цибуля – 1 шт.

Часник – 4 зуб.

Материнка (орегано) – 2 ст. л.

Паприка – 2 ч. л.

Сіль – 1 ч. л.

Лимонний сік – 50 мл.

Оливкова олія – 100 мл.

Для шашличку

Куряче філе стегна – 1 кг.

Перець болгарський – 2 шт.

Цибуля червона – 1-2 шт.

 

Як приготувати шашличок вдома? Це дуже просто – головне мати бажання і натхнення.

Спочатку робимо маринад. Для цього усі інгредієнти, які зазначені у розділі «для маринаду» змішуємо у блендері.

Нарізаємо куряче філе шматочками приблизно 4*4 см. і кладемо в пакет. Заливаємо маринадом та залишаємо на 30 хв.

Нанизуємо на дерев’яні шпажки (шпажки потрібно попередньо вимочити у воді, щоб вони не підгорали – хвилин 20). Між шматочками м’яса нанизуємо шматочки перцю та цибулі.

Підсмажуємо на грилі у режимі 170-230 градусів або на програмі «курятина». Якщо в Вас немає грилю Ви можете приготувати такі шашлички у духовці.


Comments