КУРЯЧИЙ ШАШЛИЧОК ВДОМА
(НА ГРИЛІ АБО У ДУХОВЦІ)
Для маринаду:
Цибуля – 1 шт.
Часник – 4 зуб.
Материнка (орегано)
– 2 ст. л.
Паприка – 2 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Лимонний сік – 50
мл.
Оливкова олія –
100 мл.
Для шашличку
Куряче філе
стегна – 1 кг.
Перець болгарський
– 2 шт.
Цибуля червона –
1-2 шт.
Як приготувати
шашличок вдома? Це дуже просто – головне мати бажання і натхнення.
Спочатку робимо
маринад. Для цього усі інгредієнти, які зазначені у розділі «для маринаду»
змішуємо у блендері.
Нарізаємо куряче
філе шматочками приблизно 4*4 см. і кладемо в пакет. Заливаємо маринадом та
залишаємо на 30 хв.
Нанизуємо на дерев’яні
шпажки (шпажки потрібно попередньо вимочити у воді, щоб вони не підгорали –
хвилин 20). Між шматочками м’яса нанизуємо шматочки перцю та цибулі.
Підсмажуємо на
грилі у режимі 170-230 градусів або на програмі «курятина». Якщо в Вас немає
грилю Ви можете приготувати такі шашлички у духовці.
Comments
Post a Comment