ХОЛОДНИЙ ЙОГУРТОВИЙ СУП
Ви можете подивитись покроковий рецепт на цьому відео
або
прочитати його нижче.
Спочатку підготуємо індичку.
First let’s prepare turkey
400-500 гр. індички + 3 зуб. часнику + 2 ст. л. йогурту + 3 лаврових листи + сіль і перець
400-500 gr of turkey fillet + 3 cloves of garlic + 2 tb.sp. of yogurt + 3 bay leaves + salt & pepper
Запікайте у рукаві приблизно годину / 180 градусів
Put it into a baking bag and bake for about 1 hour / 180 C
Підготуємо заправку
Let’s prepare soup dressing
1 л. йогурту + 1 ст. л. гірчиці + 1 ст. л. ароматної олії + ¼ перцю чілі + сіль + перець
1 liter of yogurt + 1 tb.sp. of mustard + 1 tb.sp. of unrefined sunflower oil + ¼ chili pepper + salt + pepper
Підготуєму картоплю
Let’s prepare potato
Відваріть 3-4 невеликі картоплини, а потім обсмажте на вершковому маслі
Boil about 3-4 small potatoes, and then fry it with butter
Нарізаємо всі інгредієнти
Cut all the ingredients
200 гр. редиски
200 gr of radish
3 огірки
3 cucumbers
1 молода середня морква
1 carrot
Зелена цибуля
Green onion
Кріп та петрушка
Dill and parsley
Запечена та охолоджена індичка
Baked and cooled turkey
Все добре перемішуємо
Mix it all well
Додаємо заправку
Add soup dressing
Comments
Post a Comment