Холодний йогуртовий суп

ХОЛОДНИЙ ЙОГУРТОВИЙ СУП


Ви можете подивитись покроковий рецепт на цьому відео 

або 

прочитати його нижче. 



Спочатку підготуємо індичку.

First let’s prepare turkey

 

400-500 гр. індички + 3 зуб. часнику + 2 ст. л. йогурту + 3 лаврових листи + сіль і перець

400-500 gr of turkey fillet + 3 cloves of garlic + 2 tb.sp. of yogurt + 3 bay leaves + salt & pepper

 

Запікайте у рукаві  приблизно годину / 180 градусів

Put it into a baking bag and bake for about 1 hour / 180 C

 

Підготуємо заправку

Let’s prepare soup dressing

 

л. йогурту + 1 ст. л. гірчиці + 1 ст. л. ароматної олії + ¼ перцю чілі + сіль + перець

liter of yogurt + 1 tb.sp. of mustard + 1 tb.sp. of unrefined sunflower oil + ¼ chili pepper + salt + pepper

 

Підготуєму картоплю

Let’s prepare potato

 

Відваріть 3-4 невеликі картоплини, а потім обсмажте на вершковому маслі

Boil about 3-4 small potatoes, and then fry it with butter

 

Нарізаємо всі інгредієнти

Cut all the ingredients

 

200 гр. редиски

200 gr of radish

 

огірки

cucumbers

 

молода середня морква

carrot

Зелена цибуля

Green onion

 

Кріп та петрушка

Dill and parsley

 

Запечена та охолоджена індичка

Baked and cooled turkey

 

Все добре перемішуємо

Mix it all well

 

Додаємо заправку

Add soup dressing

Comments