ШОКОЛАДНІ МАКАРУНС

ШОКОЛАДНІ МАКАРУНС



ТІСТО

Мигдальна пудра - 55 гр 

Цукрова пудра - 60 гр

Какао - 6 гр

Яєчний білок - 50 гр

Цукор - 45 гр

КРЕМ

Темний шоколад - 80 гр.

Кукурудзяний сироп - 10 гр. 

Жирні вершки - 80 гр. 

Куантро - 5 гр. Якщо бажаєте зробити без алкоголю додайте апельсинового сиропу. 

Подрібнюємо у блендері мигдальну пудру, цукор та какао. 

Двічі просіюємо мигдальну пудру, цукрову пудру та какао. 

Збиваємо білок спочатку до легкої піни, потім поступово додаємо цукор в три етапи. Збиваємо білок до пишної маси. Поступово додаємо білок у суміш сухих продуктів і обережно перемішуємо силіконовою лопаткою. 

Викладаємо у кондитерський мішок із круглою насадкою. Робимо кружечки на силіконовому або тефлоновому килимку.

Зубочисткою випускаємо бульбашки повітря, які утворилися. Трохи постукаємо деком, щоб кружечки осіли і стали рівними.  Ставимо приблизно на годину-півтори просто підсушитися при кімнатній температурі. 

Коли тістечка підсушилися, ставимо у духовку на 15 хв. / 150 С. Температуру 150 С вмикаємо за 10 секунд до того, як ставимо тістечка. Заздалегідь вмикати духову не потрібно. Коли тістечка готові, трохи відкриваємо дверцята духовки та даємо їм постояти хвилин 10 уже з вимкненною духовкою. Потім виймаємо і залишаємо на деко приблизно на годину, щоб охолонули. Охолоджене печиво легко відходить від килимка

Comments