ШОКОЛАДНІ МАКАРУНС
ТІСТО
Мигдальна пудра - 55 гр
Цукрова пудра - 60 гр
Какао - 6 гр
Яєчний білок - 50 гр
Цукор - 45 гр
КРЕМ
Темний шоколад - 80 гр.
Кукурудзяний сироп - 10 гр.
Жирні вершки - 80 гр.
Куантро - 5 гр. Якщо бажаєте зробити без алкоголю додайте апельсинового сиропу.
Подрібнюємо у блендері мигдальну пудру, цукор та какао.
Двічі просіюємо мигдальну пудру, цукрову пудру та какао.
Збиваємо білок спочатку до легкої піни, потім поступово додаємо цукор в три етапи. Збиваємо білок до пишної маси. Поступово додаємо білок у суміш сухих продуктів і обережно перемішуємо силіконовою лопаткою.
Викладаємо у кондитерський мішок із круглою насадкою. Робимо кружечки на силіконовому або тефлоновому килимку.
Зубочисткою випускаємо бульбашки повітря, які утворилися. Трохи постукаємо деком, щоб кружечки осіли і стали рівними. Ставимо приблизно на годину-півтори просто підсушитися при кімнатній температурі.
Коли тістечка підсушилися, ставимо у духовку на 15 хв. / 150 С. Температуру 150 С вмикаємо за 10 секунд до того, як ставимо тістечка. Заздалегідь вмикати духову не потрібно. Коли тістечка готові, трохи відкриваємо дверцята духовки та даємо їм постояти хвилин 10 уже з вимкненною духовкою. Потім виймаємо і залишаємо на деко приблизно на годину, щоб охолонули. Охолоджене печиво легко відходить від килимка
Comments
Post a Comment