ВІДЕНСЬКІ ВАФЛІ У ДУХОВЦІ БЕЗ ВАФЕЛЬНИЦІ

 ВІДЕНСЬКІ ВАФЛІ У ДУХОВЦІ БЕЗ ВАФЕЛЬНИЦІ


Вам знадобиться силіконова форма для віденських вафель і ніяких дорогих вафельниць. 

Молоко - 300 мл. 

Борошно - 150-180 гр. 

Цукор - 75 гр. 

Вершкове масло - 25 гр.

Яйці - 2 шт. 

Ванільний цукор - 1 ч. л. 

Розпушувач - 1/3 ч. л. 


1. Смочатку залиште масло при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Додайте до нього цукор та ванільній цукор, розітріть.  

2. Додайте до масляної суміші яйці, вмішуючи по одному. Взбийте суміш до однорідності.

3. Борошно змішайте з розпушувачем та просійте через сито у масляно-яєчну суміш. 

4. Поступово вливайте молоко, збиваючи на невеликій швидкості. Знову добре все збийте. Тісто повинно вийти як жирна, але не дуже густа сметана. Дайте тісту хвилин 20 постояти при кімнатній температурі. 

5. Змажте форму вершковим маслом. 

6. Випікайте 20-25 хв. при 190 С. 

7. За бажанням, до готової випічки додайте збиті вершки, ягоди, морозиво або горіхи. Я додала шоколадну полуничну глазур, шоколадну стружку та подрібнену сублімовану малину. 


  

Comments