КАШТАНОВА ПАСТА
500 гр. нечищених каштанів або 350 гр. чищених
200 гр. молока
45 гр. коричневого цукру (тростинного)
60 гр. вершків 33-35%
35 гр. вершкового масла
Нечищені каштани варити у киплячій воді приблизно 5-8 хв. Зменшити температуру (вогонь) та варити 30-40 хв. на маленькій температурі (вогні). Приготування залежить від розміру каштанів. Витягнути та почистити каштани (можна розрізати навпіл та ложкою витягти середину). Виходить 350 гр. почищених відварених каштанів.
Перекладаємо їх у блендер. Додаємо молоко. Змішуємо у блендері, щоб суміш стала однорідною. Викладаємо суміш у каструльку. Додаємо коричневий цукор, вершки та вершкове масло. Готуємо , постійно помішуючи на маленькій температурі (вогні). Пюре починає закипати продовжуємо помішувати, щоб довести до консистенції, якак нам потрібна - дуже густої сметани. Перекладаємо у чисту посудину. Коли паста охолоне вона буде ще густішою.
Зберігати пасту можна у холодильнику до 7 днів, або можна заморозити до 2 місяців.
Comments
Post a Comment