Матча Макаронс / Matcha Macarons
ДЛЯ ПЕЧИВА
55 г мигдального борошна
48 г цукрової пудри
50 г яєчних білків
60 цукру
3 г порошку матча
ДЛЯ НАЧИНКИ
2 жовтки 90 г несолоного вершкового масла 55 г цукру 16 г води 6 г порошку матчуа
Крок 1: Двічі просіюємо борошно, цукрову пудру та матча.
Крок 2: До яєчних білків додаємо цукор та ставимо на каструлю з горячою водою. Помішуємо вінчиком поки не розтане весь цукор.
Крок 3: Збиваємо білки з цукром до твердої меренги.
Крок 4: Просіюємо половину суміші сухих інгредієнтів у меренгу. Вмішуємо силіконовою лопаткою. Потім додаємо також через сито другу половину суміші, вмішуємо. І декілька разіврозтираємо тісто по стінках миски, а потім знову збираємо до купи. Тісто не повинно бути дуже рідким, але повинно трохи тягрнутися.
Крок 5: Викладаємо на силіконовий килимок кружечки за допомогою кондитерського мішку та насадки діаметром 1 см. Ставимо підсохнути на годину просто при кімнатній температурі.
Крок 6: Випікаємо 12-15 хв при температурі 150 С.
Comments
Post a Comment