Матча Макаронс / Matcha Macarons

 Матча Макаронс / Matcha Macarons


ДЛЯ ПЕЧИВА

55 г мигдального борошна 48 г цукрової пудри 50 г яєчних білків 60 цукру 3 г порошку матча

ДЛЯ НАЧИНКИ

2 жовтки 90 г несолоного вершкового масла 55 г цукру 16 г води 6 г порошку матчуа


Крок 1: Двічі просіюємо борошно, цукрову пудру та матча.

Крок 2: До яєчних білків додаємо цукор та ставимо на каструлю з горячою водою. Помішуємо вінчиком поки не розтане весь цукор.

Крок 3: Збиваємо білки з цукром до твердої меренги.

Крок 4: Просіюємо половину суміші сухих інгредієнтів у меренгу. Вмішуємо силіконовою лопаткою. Потім додаємо також через сито другу половину суміші, вмішуємо. І декілька разіврозтираємо тісто по стінках миски, а потім знову збираємо до купи. Тісто не повинно бути дуже рідким, але повинно трохи тягрнутися.

Крок 5: Викладаємо на силіконовий килимок кружечки за допомогою кондитерського мішку та насадки діаметром 1 см. Ставимо підсохнути на годину просто при кімнатній температурі.

Крок 6: Випікаємо 12-15 хв при температурі 150 С.

Comments