ЧОРНИЙ ЧОРНИЙ ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ
Шоколадний бісквіт
3 яєчних жовтка
75 г темного шоколаду кувертюр
60 г гарячого молока
3 г екстракту ванілі
60 г борошна для кексів
15 г какао-порошку
1 г розпушувача
3 яєчних білка
75 г цукру
Форма - 15 см. Випікаємо при температурі 170 С - 40 хв.
Ганаш
100 г чорного шоколаду
80 г молочного шоколаду
170 г вершків для збивання
Шоколадний масляний крем
170 г несолоного вершкового масла 75 г цукрової пудри 25 г згущеного молока 3 г ванільної пасти 35 г вершків для збивання 25 г чорного какао-порошку Чорний харчовий барвник (за бажанням) 25 г розтопленого темного шоколаду кувертюр
Ганаш для прикраси 80 г темного шоколаду кувертюр 80 г вершків для збивання 10 г несолоного вершкового масла
Chocolate sheet 3 Egg yolks 75g Dark chocolate 60g Hot milk 3g Vanilla extract 60g Cake flour 15g Cocoa powder 1g Baking powder 3 Egg whites 75g SugarRing - 15 cm. Bake at a temperature of 170 C - 40 minutes.
Ganache 100g Dark chocolate 80g Milk chocolate 170g Whipping cream
Butter cream
170g Unsalted butter
75g Powdered sugar
25g Condensed milk
3g Vanilla bean paste
35g Whipping cream
25g Black cocoa powder
Black food coloring (if you want)
25g Melted dark chocolate
Ganache for decoration
80g Dark chocolate
80g Whipping cream
10g Unsalted butter
Comments
Post a Comment