ГАРБУЗОВЕ ПЮРЕ (ТАКОЖ ДЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ)

 ГАРБУЗОВЕ ПЮРЕ (ТАКОЖ ДЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ)


На одне дечко вміщається 3 середні гарбузи. Потрібно помити, розрізати на 2-4 частини в залежності від розміру. Витягти ложкою насіння. Викласти на деко застелене пергаментом шкіркою догори. Налити в деко трохи води - приблизно 200-250 мл. Накрити зверху фольгою, щоб гарбузи не виглядали з-під неї. Запікати при температурі 200 С / 60 хв. Залишаємо охолонути під фольгою, а після цього витягаємо м'якоть ложкою. Блендером робимо пюре. Якщо вийшло забагато рідини, можна викласти пюре на сито, щоб рідина стекла. Потім розладаємо по зіп-пакетах і заморожуємо. Розморожувати потрібно у холодильнику. 


Comments